2.07.2008 г., 20:21 ч.

Задъхано мълчание 

  Поезия » Любовна
1153 0 3

 

Съдбовен миг, задъхано мълчание,

раздрана нощ от страшен вик,

едно сърце, изпратено в изгнание,

умираща любов роди се в стих.

Сълза отрони се и падна в мрака,

нощта покри я със свойта пелерина

една душа на глас заплака,

превърна се в камък и изстина.

От студ дори и земята потрепери,

уплашена стаи се и луната,

звездите скриха се зад тайнствените двери,

далечен писък разбуди тишината!

© Николина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??