15.06.2018 г., 19:17 ч.

Заупокойна песен да запеем... 

  Поезия
659 0 1

Заупокойна песен да запеем ние с теб

и да чувстваме бича в сърцата тъмни,

и да виждаме препълнени очи с лед,

догде душа се с ужас ненапълни.

 

И когато слънце галещо докосне ни лицата,

а звуците започнат да се заковават в главата,

ледът бавно и смирено ще запада по земята

и в мрачна локва ще обгърне ни краката.

 

Тогава ще се давим, останали без капка дъх,

заровили мечти си в почва напоена с кръв,

а отляво на сърца ни ще рисуваме невидим мъх,

догде не пусне ни животът нова стръв.

© Luciole Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • https://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk един последен танц тогава на тази красива, заупокойна песен?! поздрав
Предложения
: ??:??