18.12.2009 г., 22:35 ч.

Знам... 

  Поезия
651 0 10
Тъй много липсва ми сега  
спокойствието на душата.  
Да се отпусна и заспя,  
тъй както спят децата.  
       
Тъй много липсва ми сега  
да съм обичана, желана.  
Да чувам исканите две слова
и да заспивам обладана.  
       
Но сигурна съм, вече знам...  
Не е далече оня миг,  
във който в теб ще се притисна,
защото чул си моя вик.  

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??