8.12.2020 г., 14:08 ч.

Знам 

  Поезия » Друга
316 1 2

Знам, че болката е ослепително бяла.

И белите хора сияят, но тъжно.

Вътре са пълни с толкова мрак,

също бял. И светлина не задържат.

 

Познавам тъмен, непрогледен човек.

С трудна усмивка, но любовта му - прозрачна.

Не заслепява, но свети близо до теб.

Знам, че цветовете нищо не значат.

 

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??