5.11.2017 г., 20:42 ч.

Звездите блестят, но угасват 

  Поезия » Философска, Друга
720 0 4

Звездите блестят, но угасват...

и падат в безкрайната шир...

тъй както човешката радост...

отлита за кратичък миг...

 

Луната блести, но се скрива...

зад своя тъй мрачен воал...

тъй както усмивката хорска...

остава зад хорския плач...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??