4.12.2008 г., 9:56 ч.

Звездопад 

  Поезия » Друга
671 0 6
ЗВЕЗДОПАД

Аз чувствах как телата ни олекват,
дъхът ни ставаше стаен.
Сърцата почват в такт да бият,
а ти се гушеше в мен.

Отново само Господ стана ни свидетел,
нощта понесе ни на своите ръце.
Вървяхме и чакахме да срещнем зората,
и къпеше ни нощен звездопад.

© Васил Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??