Jan 17, 2008, 5:15 PM

* * * 

  Poetry » Love
580 0 3

Бих искала да се напия,

да забравя всичко, що ме мъчи.

Ако това е изходът, който трябва да открия,

за да се освободя от влиянието на онези две очи,

които обичам повече от всичко,

аз ще се възползвам...

 

Искам да загърбя всичко онова,

което съвсем невинно ме свързва с теб,

искам да съм силна и сурова,

така че да живея свободно

 - да спра да мисля за теб...

 

Трябва да престана с постоянното неистово желание

да те виждам,

трябва да залича в обърканото си съзнание

факта, че те искам...

 

А не трябва да те искам,

защото знам, че няма да си мой.

Банално е да казвам, че те обичам,

така въздишат поети безброй...

© Милена Енева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??