Jul 12, 2008, 11:31 AM

* * * 

  Poetry
564 0 6

Колко пъти

без свян

аз захвърлях душата си

в лудост,

построявах и клади,

настанявах я там

и я чаках от страст

да избухне.. 

 

 

А сега я лекувам,

претопявам я бавно

и изливам я

в чужди калъпи,

ала тя все ми бяга

и отново лудува,

къса мрежи,

а аз все ги кърпя...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??