Sep 6, 2006, 11:26 AM

* * * 

  Poetry
488 0 1
Беше много отдавна.
Не зная , дали не греша!
Но не, това беше ти!
Аз скромен в своите мечти,
объркан в красивите дни,
те открих, както се открива звезда
и се нарича на мига,
a после си отива.
Моя русокоса и дива,
плодът на мечтите ми...
Нима реалността ме убива!
Ти стоиш реално жива.
И аз и ти, моя светла реална жена!
Аз знам, че твоите мечти
са толкова жарки,
но не от слънцето във твоите коси,
придобиват този огнен пламък...
А скромни са, моите мъжки мечти...

© Радости Тихон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ами да не си изпускал мига!
    Не го почувствах много искрено, фарсът ти е дошъл в повечко!
    Все пак поздравления, като за първи стъпки при условие , че нито си лиричен, нито романтичен!
Random works
: ??:??