Mar 7, 2007, 1:57 AM

* * * 

  Poetry
579 0 9
                                                     Отричах се от тебе толкоз пъти,
                                                     обичах те и мразех те накуп,
                                                     разкъсвах се на хиляди парчета,
                                                     проклинах те и исках да си тук.


                                                     Нуждаех се  да бъда с теб, а бягах,
                                                     сърцето си ти дадох и го взех,
                                                     преборих се със толкова прегради,
                                                     а после пак пред мене ги строях.



                                                     Сега те търся, вече променена,
                                                     готова съм за твоята любов,
                                                     отдавам ти се цяла, но не зная,
                                                     дали за мене още си готов.                                                    

© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??