May 18, 2007, 5:13 PM

* * * 

  Poetry
582 0 5
 

Мило мое, единствено дете,

не всеки може майката да  разбере,

колко тъгувам да съм  от тебе далече,

от раздялата ни мина цял месец вече.


Не мога да се радвам на твоите успехи,

да те утешавам при някои неуспехи.

Зная, че ти липсвам и ти на мен - също,

но няма да се върна вече в наща къща.


Обичам те, моя едничка дъщеря,

 твоите мисли искам  сега да разбера.

Да зная, мило чедо, дали ме укоряваш,

или се мъчиш моите грешки да прощаваш.


Не ги допускай, мила, като мен и ти.

Не позволявай на никой да ти навреди.

Бъдещето свое  сама си направлявай.

За сбъднати мечти на Богa се надявай.


Много те обичам, мамина  добричка.

Искам да си много добра ученичка.

Мама те обича и те мисли вечно.

Искам да си умна и живееш честно.


Мило мое мамино, много ми се иска

 майка да може в скут да те притиска,

с целувки си  благи да те покрия  цяла

и да се срещнем пак след дългата раздяла.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • на всички благодаря от сърце!
  • Много хубаво си го написала!
    Вярвай, че всичко ще се подреди така, както искаш!
  • Поздрави!
  • Всичко ще бъде наред!
    Поздрави за стиха!
  • Не вярвам да те укорява.Ако е малка сега,след време ще те разбере.Това ще покаже,колко те обича и тяНадявам се да сте отново заедно и искрено ти го желая
Random works
: ??:??