Feb 25, 2007, 2:39 PM

*** 

  Poetry
737 0 3
Събудих се и почнах в миг да плача, усмивката ми скри се в нощта и някакси, учудващо за мене, в сърцето си открих студенина. Отправих взор в посока на звездите, опитах се да ги докосна с ръка и стъпкала за сетен път мечтите, посрещнах утрото, изпълнена с тъга...

© Някой All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??