Mar 2, 2007, 10:53 AM

* * * 

  Poetry
648 0 2
 
 
 
 
       ***
 

  Днес пак те видях в мен,
  липсвах на себе си...
  днес пак заживях в плен,
  на мисълта за твоите дни.
 
 

  Днес пак рисуваш в мен,
  ранено цвете с намерени мечти.
  Днес пак е сиво в мен,
  докосвам те, но насън и почти.
 
 
  Ти вечно цветиш моя сън
  и отлъчена от себе си, бълнувам,
  твоя нежен цвет, твоя хризантемен звън,
  към теб, там - горе, в уморените мисли пътувам.
 
 
  Дали си сама, дали  сгреших,
  дали усещаш как  дете едно
  за теб мечтае и ти пише стих,
  с пепеляви криле и отново само....
  при теб идва и те моли с поглед унил и тих...
 
 

© Рая Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??