Feb 6, 2005, 12:02 PM

* * * 

  Poetry
1035 0 2

Ти – момче от сънищата и мечтите,
ти – мой копнеж, страдание мое,
ти на малки парченца разби със лъжите,
сърцето, което бе твое.

Ти – горчива сълза във очите,
направи душата на болката роб.
Ти – мъка безкрайна през дните –
знай, ще те обичам до гроб.

© Дени All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??