Jul 3, 2006, 4:08 PM

*** 

  Poetry
827 0 4

Опитвам се да облека във думи

голотата на своите чувства.

За да не остане помежду ни

нещо неразбрано и неизказано.

Но думите са кратки и не могат

самотните ми нощи да разкажат.

Студени са, не носят в себе си

това, което непрестанно ме изгаря.

Слаби са, не стигат – до твоите очи дори.

Не ме поглеждаш и не виждаш

всъщност, колко много ме боли.

 

© Светлана Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??