Препускайки през дните на живота си,
аз бях забравила какво е обичта.
Но срещнах теб,
усетих топлината от сърцето ти,
обикнах те, душата ми запя.
Обичам те и образът ти в мен живее,
в мечтите си политам с теб.
Усещам силата на любовта ти,
разпалваща пожари вътре в мен.
И вече не изпитвам страх от тъмнината,
защото ти си мойта светлина.
И вече няма власт над мен тъгата,
щом ти си с мен и ми дарявяш любовта!
© Звезделина Василева All rights reserved.