Поглед отвъд това...
Ти провокираш всяко начало
лъчите си на всеки изгрев.
Прогонваш всеки край във вечноста
звездите си след всеки залез.
Когато се усмихваш и ме усмихваш
създаваш магията на любовта.
Погледът ти и моят не се нуждаят
от думите, защото знаят как да се изразят...
Ръцете ти и моите отразяват делата,
които не се нуждаят от доказване...
Вървим заедно по пътя си свързани
от вярата, надеждата и същността
на любовта...оглеждаме се в нея...
чрез всяка част на душата...
© Лили Вълчева All rights reserved.