Aug 19, 2009, 10:07 PM

* * * 

  Poetry
425 0 1

Ти не ме погледна на раздяла

с поглед, бликащ от сълзи.

Тръгнахме си. Буря бе отвяла

листите от нашите души.

 

В две посоки дирята остана.

Те от възел тръгваха един.

Две посоки, като жива рана,

стигаща до хоризонта син.

© Стойна Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??