Dec 16, 2017, 2:17 AM

  Poetry » Other
350 2 3

Животът е рязък подобно къс лед.
Танцувам сред огъня боса. 
Със злоба вършее ме ден подир ден.
Аз питам: "Ах, толкова можеш?",

 

"Кога ще си спомня за тази сълза,
за тази минута горчива?
Какво да ти кажа: опитай се пак! 
Не ще се помоля за милост!" 

 

От раните свивам гнездо на стоик. 
В безкраите гледам безмълвна.
Не ще те нахраня, животе, със вик. 
Без нищо дойдох и ще тръгна. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??