Mar 6, 2018, 8:58 PM

*** 

  Poetry
310 0 0

Самотата...

Волна или неволна е тя?

С тръни във косата

вървеше из полята.

 

Ах, колко бе красива!

С тези алени страни

и с кървавите устни

и усмивката мъждива.

 

Ах, тази самота!

Тъй красива и греховна.

Пленяваше с очите тя...

И на човека предричаше му края.

 

© Дени All rights reserved.

Това е първото произведение, което качвам. Надявам се да Ви хареса, а ако ли не ще очаквам критиката с удоволствие. Все пак човек трябва да се учи докато е жив. Много любов от мен. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??