Dec 31, 2012, 8:31 PM

2012 

  Poetry
624 0 8

С пожелание за една щастлива 2013 г. за всички вас, приятели!

 

 

 

 

Последен ден. Отиваш си. Изтичаш,

(а аз не съм готова да те пусна).

Да, зная, че не можеш да обичаш,

че нямаш нито разум, нито чувства...

Дори не си единствено за мен,

за всички си - очакване и спомен,

но бавно си отиваш, ден след ден,

и няма да се върнеш да повторим.

Отиваш си, а толкова те исках,

дочаках и те имах. Като сън.

Започна с най-прекрасното разлистване,

макар да бе студен светът навън.

Започна с най-щастливите сълзи,

(а от небето заваля памук),

и от тогава у дома сме трима,

и те живеем! Стигнахме до тук.

Ще те изпратим с толкова любов,

защото всеки миг от теб ни бе подарък.

Върви, след теб ще дойда нова!

Дано е още по-добра от старата!

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??