Dec 20, 2012, 7:37 PM

21.12.2012 

  Poetry » Phylosophy
1164 0 6

Този влак не пристига на всичките гари,
може би в бързината си хванал експрес
или Господ, отгоре, съвсем претоварен,
е объркал отличен... с три пъти по шест?

Аз разбирам, че търсиш вратата към рая,
а след нея те чака с нов шанс любовта.
И е в близко градче и момичето, знаеш.
Просто трябва да слезеш на мястото. Тя

е побъркващо хубава, всъщност човече -
се говори, че в завист, там падат звезди!
Но защо в тази вечер съдбата ти пречи?
И си част от миманс във любимия филм?

За капак и светът щял да тръгне надолу,
негов край бил предвиден за утре, а те,
само част от тълпата незначещи хора,
ще преминат във рая без никакъв ред?

Как изобщо можа... Ти повярва ли вече?
Аз съм влюбен безкрайно във тази земя,
а пък вие сте малки светулки -да светят,
щом намерят очите ми в нощния хлад!

© Ангел Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??