Oct 10, 2023, 9:47 AM  

Ти идваше... 

  Poetry
164 0 0

 

                                                                            на Петя

Ти идваше с крилете на някакво загинало летящо животно.

Имаше същите криле- на загиналото, прекрасно животно.

Носеше същата необяснима кръжаща печал-

или същата бълбукащо- изненадваща радост,

същата внимателна успокоеност…

Ти навлизаше със всичката си неприкривана чистота тук-

където красивите летящи животни наричат приказка.

 

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??