Mar 21, 2017, 11:17 PM

*** 

  Poetry » Other
338 0 0

 

 

               Стоящи на ръба на Времето,

           играем всички валс над пропастта.

 

               Отсреща чака ни Онази със косата,

           спокойна в изхода на танца.

 

        

© Хари Спасов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??