Jan 16, 2009, 8:38 AM

24.11.2008 

  Poetry » Other
836 0 1
24.11.2008

Една година като сън отмина,
ще има още много дни.
Пораснала с една година.
Помъдряла? Може би?!?

Затворих някъде лъжите,
запазих спомените в мен.
Заключих нейде там детето
по волята на времето във плен.

Обещах на себе си да пазя
усмивки, истини, мечти.
Обещала съм – ще го направя.
Нали във мъка това ще ме крепи?

Една година като сън отмина.
Ще има още много спомени.
За тази, и за следващите ми години
ще помня най-щастливите ми дни.

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??