Mar 17, 2011, 12:15 PM

* * * 

  Poetry
674 0 2

Бавно очите ни кухи,

пречупени през лунния

здрач,  ръцете ни в

тъжно сбогом повдигнати,

ще те срещна ли някога

пак?

 

Устните тихо помръкнали

в тъжна гримаса,  а очите

ни все по-ясно потънали

в солена водна украса.

 

И ето го пак светът

пред нас достолепно,

застанал с поглед,

разбиращ думите,

а ние без никаква

мисъл през пясъка

бавно закрачихме.

© Александра Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??