Sep 7, 2008, 11:34 PM

..... 

  Poetry
548 0 7

Пречупена клонка
от дърво без корен,
подмятана от бурен вятър.
Понесена и подхвърляна
от вихъра надалеч в безкрая.
Обрулена, окаляна,
без листа, без посока...

Това съм!


© Ин Вел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??