Aug 29, 2015, 7:46 PM

29.08.2015 @ 

  Poetry » Other
863 2 1

Ще дойде ден - ще има справедливост!
Но този ден, уви, е тъй далеч!
А страдайки от болестна наивност,
ти още вярваш - всеки е човек!

 

Добре де, хора има - единици!
Двукраките обаче, виж, са бол!
Превзели са света тез паразити,
И де що мърда - правят го на сол!

А сили докога? И ти не знаеш..
Дордето стигнат, мислиш си наум..
А после - право към безкрая,
Там някъде, далеч от всеки шум..

© Анита Йончева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??