Jun 15, 2007, 8:22 PM

* * * 

  Poetry
647 0 2

Върбата докосна водата
заслушана в ромона тих.
Заплака
и ТИХО листата...
закапаха...
вместо сълзи.
Течаха на времето дните,
течеше и тази река
в безмълвие нежно обвила
листа на самотна върба.

© Нела Цолова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??