Jul 17, 2022, 8:30 PM

Нюанси на тъга 

  Poetry
633 13 14

Прости ми тишината между нас,

по устните мълчанието стене.

Заглъхна любовта ни, като глас

не стигнал нито тебе, нито мене,

за да ни каже просто да се спрем

да съдим,

да изискваме,

да плачем.

Прости ми тишината вътре в мен

и болката,

надвиснала над здрача.

Небето е с нюанси на тъга,

разчупва се на сини силуети.

Щом миналото свърши със сега,

ще сложа край на няколко куплета.

Мълчанието търси рима с нас,

но то за всяка дума е проказа.

Изчезва щастието, като глас,

след който съм безчувствена.

И празна.
 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Произведението е включено в:
  966  17 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??