Aug 22, 2009, 12:12 AM

*** 

  Poetry » Love
470 0 0

Жалка картина на себе си,
сега се рисувам
и ти ме рисуваш,
а цветовете черни са,
защо?
Жълта усмивка нямах ли,
че сиви сълзи ми дари,
а можех да ти дам...
взе ми всичко!
Разтопи ме ледено,
докато вледеняваш ме горещо!
Не искам това...
а защо не ми даде,
защо не?
Не те намирам,
разхвърлян си,
така те намирам.
Това ти ли си?

 

© Маги Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??