ОБИЧАМ ТЕ
Обичам те, когато си до мене.
Обичам те, когато си далеч.
Обичам те, когато си неземен.
Обичам те съвсем обикновен.
Обичам те сериозен и невесел.
Обичам те усмихнат и смутен.
Обичам те замислен в ранна есен,
обичам те, ликуващ в летен ден.
Обичам те забързан и невиждащ.
Обичам те внимателен и строг.
Обичам те и пак ще те обичам,
За мене ти си целият живот!
1992 г.
© Мариана Бобева All rights reserved.