Nov 30, 2016, 12:27 PM

*** 

  Poetry » Love, Free verse
253 1 1

 

Единствено очите на влюбените

могат да открият любовта –

онзи лъч светлина,

режещ мрака на самотата...

Любовта връхлита внезапно –

като гръм ненадеен,

и сърцето обжарва дори.

А отива си тихо понякога:

Неуспял си наум да броиш

не от сто до едно –

от десет до нула.

 

Даже сърцето до смърт да кърви

от тебе самия зависи 

на сбогуване какво ще издумаш,

дали спомен красив ще запазиш...

 

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Прав си. От теб самия зависи. Поздравления!
Random works
: ??:??