Feb 14, 2019, 8:35 AM

****= 

  Poetry
169 0 0

печена тиква с канела
печена тиква с лимон
животът е като къделя
жълт кактус в Йелоустоун

 

ягоди, джаз със сметана
мозъкът е радиационна пяна
едно любовно писмо
признание за избърнено същество

 

бутилка вино, пържен картоф
въздействащ философ
часовникът неумолимо тиктака
изпусна ръката в сумрака

 

голост, бездрешност, красота
луната нашепва мълва
поети соната рисуват
а любовта хич се не срамува

 

цветята миришат на страст 
устните танцуват танго върху нас
само вятърът несломим
реалноста нашепва яко дим

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??