May 31, 2009, 6:06 PM

7 месеца 

  Poetry » Love
723 0 10




Седем месеца вече

не спя в твоите ръце.

Седем месеца вече

се гледам в чуждо огледало.

Седем месеца вече

залъгвам клетото сърце.

Седем месеца вече

чакам на гарата "минало".

Седем месеца вече

не успява прагът ми да пресече.

Седем месеца вече

не го допускам в своето легло.

Седем месеца вече...

Дали ще позволя да станат повече?

 

 

 

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??