Feb 27, 2024, 3:42 PM

... 

  Poetry
70 1 4

Снощи моя приятелка във ФБ написа:

„Лека нощ, неспокоен свят!“

 

 

А как ми се иска да бъде орисан

красивият, земен наш необят

с алени залези, в които птиците

в небето спокойно над нас да кръжат.

Да вдишваме в тишината на новия ден

с благодарност на утрото аромата

и във вярна посока всеки поел

да открива в себе си светлината!

Иска ми се Земята за бъде пленена

от Феята на доброто. Като в приказка.

Всяко парченце от тази Вселена

да се взривява единствено от обичане!

 

© Даниела Виткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??