May 24, 2019, 3:40 PM

********** 

  Poetry
199 1 1

Нощен влак. Във купето влетя самотата.

Беше тиха и светла и чиста

като лунния вятър.

А на тръгване ми остави

рецепта за сладки, два листа пожълтяли.

И една география нова

с неразрязани страници,

за всички страни

във които живеят щастливци – избранници.

А накрая, на корицата

твоето име беше написано.

© Петър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??