Nov 25, 2012, 11:37 PM

* * * 

  Poetry » Love
1393 0 10

С устни ме целуна – ослепях!

Виждам те, а нищичко не чувам!

Тъй живея с обичния грях 

и в съня с любов да те сънувам!

 

А светът отдавна се върти!...

Не загубих своите устои,

но летя и, палейки звезди,

ги наричам – всички да са твои!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??