Jul 17, 2012, 10:49 PM

8-| 

  Poetry
680 0 1

Бих могъл душата си да покажа
под музиката нежна как танцува,
но Вие очаквате да Ви излъжа -
истината въобще не Ви вълнува.

Очите ми обичат светлина
от усмивките, с които плува,
но уморени са вече от лъжа,
с която всеки се преструва.

Ръцете ми харесват топлината
на тялото, за което те жадуват,
но изстиват с болката позната,
че в реалността не съществува.

Сетивата търсят някъде утеха
за сърцето, което все тъгува,
но усещат навсякъде смеха,
който всеки иска да си чува.

Бих могъл душата да накажа
да не вярва и не се интересува,
но заключа ли я, ще я смажа, 
и животът с мен ще се сбогува.


Vacuum

© Влади Мир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??