Apr 23, 2012, 9:57 AM

* * * 

  Poetry
438 0 0

Зад маската се крия сега и не остана от мен следа...

Зад маската умирам сега и раздирам душата си сама...

Зад маската не останаха чувства, а само несподелената тъга.

 

© Златина Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??