Feb 1, 2009, 1:37 PM

* * * 

  Poetry
656 0 2

Очи затварям, с устни те рисувам,
дъхът ми огнен цяла те изпепелява,
с толкоз жарка обич зная, че рискувам
следа изгаряща навек да ти оставя.

А кожата ти е като коприна нежна,
и с устни даже болка в нея ще разпаля,
да те докосна искам - туй мечта е безнадеждна,
с дъха си само мога да те галя.

Вдишвам аромата ти и в мен се ражда
и избухва цял един вулкан от страсти,
изгаря ме жестока, нетърпима жажда,
копнея с устни да изпия аз дъха ти.

Извръщам се - не виждам и не чувам,
стопява се във мене всяка сила,
дори от вятъра сега ревнувам,
защото цялата те гали, мила.

© Стефан Сингелудис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??