Oct 26, 2021, 8:44 AM

... 

  Poetry » Phylosophy
239 0 0

Ще помълча, накрая на съдбата си.

И после ще говоря с вятъра...

Ще си постеля, в края на гората

и може да открия светлината.

 

Ще се обърна, ще запомня себе си.

И, може би, ще оправдая времето...

И може да обикна с устременост,

а може и да не осъдя бремето ...

 

Ще поговоря, в края на живота си,

когато в думите таи се смисълът.

И в дълги паузи ще запазя волята

да бъде моят ден описан! 

 

 

 

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??