На сцената актьори сме. Играем
все ролите си същите, горим.
Пак в драма романтична се желаем.
Сюжетът е за зрителя любим.
В началото е първата ни среща
и влюбването ни е мигновено.
Макар и любовта да е гореща,
преследват ни интриги несъмнено.
И верни сме един на друг до края,
и след смъртта сме заедно... Завеса.
А още в мен е нашата пиеса
и мислите, и чувствата към теб са.
О, ти не знаеш. Себе си играя.
В реалността не мога да призная.
© Асенчо Грудев All rights reserved.