Сълзите,дали са огледалото на любовта!?
Или са илюзия че съществува тя...
Назоваваме нещата с думи,
но с очите ги показваме, боли ме.
Ревниво пазим сърцето си от стрес.
Дано не загубим магията любов.
Защото тогава много ще се нараним.
А сълзите едва ли с други трябва да делим.
Сълзи,сърце,надежда и любов
това е ,Божи благослов.
Нека сълзите избършим,да си простим
и заедно в една любов вървим
© Ангел All rights reserved.