Sep 13, 2017, 5:18 PM

*** 

  Poetry » Other
511 1 4

казват че животът
е монета с две лица
но тази е
залепнала на пода 
и нямам нож 
за да я отлепя

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Драгомир Лаброев

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??