Aug 13, 2009, 3:24 PM

* * * 

  Poetry » Love
1035 0 2

                    


                                Седни, да помълчиме двама,

                                 допрели уморени рамене,

                                 да си говорим смисъл няма,

                                 без думи се разбираме добре.

                                 И нека тишината ни изпълни,

                                 от думите единствено боли,

                                 какво ли ни остана да си кажем,

                                 което сме забравили преди....

                                 Понякога е по-добре да помълчим

                                 и да се взираме един във друг,

                                 очите, зная, никога не лъжат,

                                 те казват всичко, даже да мълчат.     

© Селвихан Кайа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Така е! Поздрави!
  • Страхотен стих!
    Да очите никога не лъжат, права си! Сърцето също!
    Поздрави!
Random works
: ??:??