Nov 12, 2008, 11:05 PM

Ад 

  Poetry » Love
1007 0 3
Целият ми свят е разрушен.
Най-лесно е да се предам.
Кой човек е съвършен
да живее със потъпкания идеал
на любовта?
Аз искам да крещя,
но гласът ми плах заглъхва
в бледосинята мъгла.
Питам докога
ще скланяме глава
пред волностите на съдбата.
Тя е, която дава и надежда, и печал,
без жал се подиграва с нас.

© Паулина Зарева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??