Jan 23, 2013, 1:22 PM  

Ах, тези очи... 

  Poetry » Love
860 0 3

Ах, тези очи -

две светулки, вторачени в мрака

като лунни, измамни лъчи,

гдето галят, блазнят и чакат.

 

Ами тези ръце -

гдето палят нощем пожара

във стаеното мъжко сърце

с часове на любовната гара?

 

Виж и тези коси -

страстна примка за звездно венчило,

в тях припнал вятър да си,

на милувките цветни хвърчило.

 

Ето и тази усмивка -

две устни - облачета жива вода,

в дъгата им с звън да попива

на уморената жажда деня.

 

Ах, тази любов -

буйна нива от ласки засята,

вкусиш ли нейния плод,

няма мира навеки душата!

© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??