Jul 14, 2018, 12:37 AM  

Ако не заболи 

  Poetry » Other
272 1 2

Любов ли е, ако не заболи,

дори в една секунда от безкрая?

Сълзи, но и усмихнати очи,

прехвърлящи ни от ада и към рая.

 

Една безмълвност двама ни мори

в съвсем неосъзнати още знаци

на истински сразяващи стрели,

превърнали ни сякаш във глупаци.

 

Дали е болката от любовта –

душите ту загасва, ту разгаря?

Преминахме през дързост и вина,

нека от тях да сътворим омая!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??