Aug 23, 2005, 3:00 PM

Ако някога решиш 

  Poetry
963 0 4

Ако някога решиш
да се завърнеш,
ще съм на прага, отмаляла
от дългото очакване.
Наметната със шала,
със прашен поглед от вятъра
прегръщал ме единствен
в самотните ми дни и нощи.
Пътеката обрасла ще потръпне
от стъпките ти боси,
а паякът на портата увиснал
ще бърза да разплита
гъстите си мрежи.
И крушката ще свети нощем.
Ако някога решиш...
Ще съм на прага.


 

© Галя Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??